Training Mindfulness


Mindfulness heet officieel Mindfulness based stress reduction training en heeft ten doel de stress die we dagelijks oplopen te verminderen. We leven in een samenleving die veel van ons vraagt; populair gezegd: we moeten veel ballen in de lucht houden. En ook komen we allerlei lastige  situaties tegen.

Deze training leert je jouw aandacht te trainen waardoor je bewuster wordt van gedachten, lichamelijke reacties, gevoelens en emoties. Dit bewustzijn maakt je alerter in allerlei situaties waardoor je zelf beter richting aan je keuzes en je leven kan geven.

Trainen

We beoefenen drie verschillende meditatie: met aandacht zitten, met aandacht bewegen en het lichaam verkennen.
Ervaringen worden na een oefening altijd nabesproken.Het programma wordt in 8 wekelijkse bijeenkomsten van twee en een half uur gegeven. De vijfde bijeenkomst is in de vorm van een stiltedag.

Janine: De stiltedag was een mooie dag! De opzet van het dagprogramma was mooi en prettig opgebouwd. Ik moest wennen aan het stil zijn, maar dat werd steeds prettiger en een mooie ervaring! Heel goed, fijn en professioneel gegeven. Lees verder wat anderen over mij zeggen

Data en tijdstip

We komen bijeen op woensdagavond
(van 19:30 tot 22:00 uur).

Intakegesprek

Voor aanvang van de cursus wordt er met iedere potentiële deelnemer een intakegesprek gehouden.

Kosten en inspanning

€ 350 en de mogelijkheid om iedere dag drie kwartier vrij te maken voor oefening.

Locatie

De mindfulnesstraining vindt plaats te Winssen. Bij aanmelding volgt verdere informatie.

Meer informatie?

Neem contact op met Josje Gorgels.
Bel 06 184 641 45 of mail naar josje@vreugdecoach.nl.

Top